Regulamentul Campaniei

Ai buletin de Prahova?”

 

Nume Campanie : Ai buletin de Prahova?

În perioada 01.10.2022-31.12.2022 beneficiezi de *reduceri promoționale la toate serviciile din clinica CHI MEDICAL – București, sector 1, intrarea Grigore Alexandrescu nr. 5, ap. 1.     

Ce trebuie să faci:

Pentru a beneficia de discountul campaniei, trebuie să arăți persoanei de la recepție cartea ta de identitate, iar domiciliul trebuie să fie în județul Prahova.

Ce discount se acordă:

*Reducerea se acordă la toate serviciile medicale efectuate în clinica CHI MEDICAL, în perioada 01.10-2022 – 31.12.2022, în funcție de valoarea serviciilor medicale pe care le soliciți, astfel:


15% discount din valoarea serviciilor medicale prestate pentru sume peste 200 lei.

20% discount din valoarea serviciilor medicale prestate dacă vii cu o prietenă*, iar suma serviciilor medicale efectuate de tine este de cel puțin 1500 lei.

*prietena ta trebuie sa aibă buletin de Prahova, să îl prezinte la recepție înainte de a vedea medicul și să efectueze servicii medicale la CHI MEDICAL.


Discountul acordat nu se cumulează cu alte oferte promoționale, pachete de servicii medicale sau discounturi în cadrul altor campanii promoționale.

Te poți programa la numărul de telefon 0747781681 (apel voce sau mesaj text – SMS sau WhatsApp) sau online, prin crearea unui cont de client pe site-ul nostru, www.doctorginecolog.ro.

 

REGULAMENT OFICIAL CAMPANIE PUBLICITARĂ

„Ai buletin de Prahova” 

 

  1. Organizatorul campaniei 

Organizatorul campaniei publicitare este S.C. CHI MEDICAL S.R.L., cu sediul în București, strada Dealul Tugulea nr. 24-30, Telefon: 0747781681; e-mail: contact@doctorginecolog.ro; Registrul Comerţului Mun București: J40/16402/2020; Cod Fiscal 43389301

  1. Participanţii la campanie 

Pot participa la campanie doar persoanele de sex feminin, cu vârsta de minimum 18 ani, care fac dovada domiciliului în județul Prahova și care în perioada  01.10.2022 – 31.12.2022  efectuează servicii medicale la clinica CHI MEDICAL, situată în București, sector 1, intrarea Grigore Alexandrescu nr. 5, ap. 1.

Programarea serviciilor medicale care urmează a fi efectuate se poate realiza fie online, prin website-ul www.doctorginecolog.ro, prin crearea unui cont de client, fie telefonic, la numărul de telefon 0747781681 (apel voce sau mesaj text – SMS sau WhatsApp)

  1. Durata 

Perioada în care se va desfășura campania este 01.10.2022 – 31.12.2022.

  1. Desfășurarea campaniei și beneficiile acordate

Persoanele participante la campanie beneficiază de o reducere de 15% la toate serviciile medicale efectuate la CHI MEDICAL, în perioada de desfășurare a campaniei, pentru servicii medicale achiziționate în valoare de minimum 200 lei.

Reducerea de 15% se aplica la una sau mai multe prezentări/vizite ale aceleiași persoane la CHI MEDICAL, în intervalul menționat.

Reducerea acordată nu se cumulează cu alte oferte promoționale, pachete de servicii medicale sau reduceri în cadrul altor campanii promoționale.

În cazul în care medicul nu se poate prezenta la consultația programată (din cauza unei urgențe medicale pentru care este solicitat în alt serviciu medical), persoana programată (pacienta) va fi anunțată în cel mai scurt timp și reprogramata la o altă dată convenabilă pentru aceasta.

  1. Regulamentul Campaniei

 Regulamentul de participare/desfășurare este disponibil, în mod gratuit, oricărui solicitant (și/sau participant), pe website-ul  www.doctorginecolog.ro/campanii și la adresa clinicii S.C. CHI MEDICAL S.R.L. , București, sector 1, intrarea Grigore Alexandrescu nr. 5, ap. 1.

  1. Forța majoră

Forța majoră reprezintă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevăzut de către organizator, inclusiv imposibilitatea organizatorului, din motive independente   de voința sa și a cărui apariție pune pe acesta din urma în imposibilitatea de a-și îndeplini obligațiile asumate prin regulament. Dacă intervine situația de mai sus sau intervine o situație de forță majoră care împiedică sau întârzie total sau parțial executarea regulamentului și continuarea campaniei „Ai buletin de Prahova”, organizatorul va fi exonerat de răspunderea privind îndeplinirea obligațiilor sale pentru perioada în care aceasta îndeplinire va fi împiedicată sau întârziată conform art.1082 si 1083 din Codul Civil. Dacă organizatorul invoca forța majoră este obligat să comunice participanților Ia campania “Ai buletin de Prahova” existența acesteia în termen de 5 zile lucrătoare de Ia apariția cazului de forță majoră. Cazul de forță majoră va fi comunicat pe website-ul organizatorului, www.doctorginecolog.ro.

 

ORGANIZATOR,

S.C.  CHI MEDICAL S.R.L.

Administrator,

Roxana CHIRILĂ